Adresser till bostadsrättsinnehavare

Beställ uppdaterade adresser till bostadsrättsinnehavare

Adresser till bostadsrättsinnehavare är egentligen inte möjliga att beställa då bostadsrättsinnehavaren inte registreras i några register, förutom bostadsrättsföreningens egna lägenhetsregister, vilket gör att det inte går att avgöra vilka bostadsrättsinnehavarna verkligen är. Däremot går det bra att beställa ut adressregister över personer som bor i bostadsrätt och i syfte att hitta rätt person i hushållet så levererar vi den äldsta personen, alltså den mest troliga personen att äga fastigheten.

Vid våra kontroller så stämmer då ägaren till bostadsrätten i 98-99% av fallen, vilket är det bästa som går att få fram.

Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt kostnadsfritt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj även om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick. Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut adressregister med bostadsrättsinnehavare så går det bra att göra det här: Bostadsrättshavare

 

Kontakta oss om adresser till bostadsrättsinnehavare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till bostadsrättsinnehavarna, alternativt på kontorstid, så går det  kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser till bostadsrättshavare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.