Adressregister privatpersoner

Beställ adressregister till privatpersoner

När ni beställer adressregister till privatpersoner så levererar vi de senaste uppdateringarna om privatpersonerna som finns hos folkbokföringsregistret så att adressregistret bara innehåller de NIX-Fria privatpersonernas adresser och inte de personer som avsagt sig reklam. En nog så viktig sak att ta hänsyn till i synnerhet efter det att GDPR blev gällande.

Adressregister till privatpersoner går att komplettera med mobilnummer och i dessa fall kontrollerar vi även så att mobilnumren är NIX-fria.

Urval av privatpersoner går att göra på geografiskt område, ålder, kön och boendeform.

För att göra en förfrågan om adresser till privatpersoner så läs mer och använd formuläret på denna sida: Folkbokföringsadresser

Kontakta oss om adressregister till privatpersoner…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adressregister privatpersoner och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adressregister till privatpersoner och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.