Bostadsrättsföreningar i Sverige

Beställ uppdaterade adresser alla bostadsrättsföreningar i Sverige

Bostadsrättsföreningar i Sverige levereras med adresser till samtliga styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningarna, telefonnummer till minst en ledamot per förening, och sist men inte minst så går det att komplettera med e-postadresser så att ni som kund kan maila ert budskap till bostadsrättsföreningen.

Våra register över alla ca 27 000 bostadsrättsföreningar i Sverige uppdateras varje dygn mot bolagsverket och fastighetsregistret för att alltid innehålla den absolut senaste informationen om respektive bostadsrättsförening. Registret innehåller även information om samtliga ca 181 000 styrelsemedlemmar som också de uppdateras varje dygn. 

Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut adresser till bostadsrättsföreningar så går det att läsa mer här: BRF-Registret

 

Kontakta oss om alla bostadsrättsföreningar i Sverige…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående bostadsrättsföreningar i Sverige och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med alla bostadsrättsföreningar i Sverige och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.