Köpa adresser till BRF

Beställ uppdaterade adresser till BRF

När ni väljer att köpa adresser till BRF här på BRF-Registret kan ni vara säkra på att ni köpt ett adressregister över bostadsrättsföreningarna med den allra senaste informationen och uppdateringarna. Med uppdateringar 365 dagar om året mot fastighetsregistret, bolagsverket och teleoperatörernas register håller vi den absolut bästa möjliga kvalitet på adresser till BRF.

Vi levererar normalt samma dag som ni gör beställningen och i Excelformat för att ni enkelt ska kunna använda registren i era system. Vill ni hellre ha leverans på färdigutskrivna adressetiketter färdiga att klistra på era kuvert eller kanske en A4 per förening med all information om varje bostadsrättsförening och dess styrelsemedlemmar.

Fundera på om ni kanske vill bearbeta delar av bostadsrättsföreningarna via e-post eller kanske använda e-posten till att följa upp en mer traditionell kampanj, fråga oss om e-postadresser till BRF och fördelarna med dessa.

Vill ni ställa en snabb fråga om adresser till BRF så går det bra att använda formuläret nedan. Vill ni fördjupa er mer om möjligheterna med adresser från BRF-Registret så kan ni läsa mer här: BRF-Registret

 

Kontakta oss om att köpa adresser till BRF…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till brf  och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med att köpa adresser till BRF och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Köpa adresser till BRF