Registertvätt

Beställ registertvätt av era register – Snabb leverans

Registertvätt – Vi hjälper till med er registertvätt så att ni kan jobba med aktuella register. Registertvätt kan göras på de flesta register och det är bra om vi innan kan göra en okulärbesiktning av registret för att se vad vi har att jobba med. Efter det har vi en bra bild av vad vi kan städa upp och vilken källa som är bästa att använda för just ert register.

Gå vidare och ställ er fråga om registertvätt på någon av nedanstående sidor eller använd formuläret nedan:

Kontakta oss om registertvätt…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående registertvätt och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med att tvätta register och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Registertvätt