Telefonnummersättning

Beställ telefonnummersättning av befintligt register…

Vi telefonnummersätter era befintliga register med mobiltelefonnummer och kan även leverera med NIX-Markering om så önskas. Rör det sig om ett register över tidigare kunder så krävs oftast ingen NIX kontroll då ni redan har en relation till personen.

 Hur många vi får träff på hänger till stor del på kvalitén på adresserna vi får in. Är de manuellt inmatade så hänger det på hur noga man varit och är det maskinellt inlagda adresser så brukar det bli bättre. Även ålder på registret spelar roll då folk kan ha flyttat från kommunen eller avlidit. Det bästa resultatet får vi om vi kan göra telefonnummersättningen utifrån personnummer eller organisationsnummer men det går att nummersätt även utan dessa.

Kontakta oss angående telefonnummersättning…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående telefonnummersättning av befintliga adresser och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med telefonnummersättning till fritidshusägare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Telefonnummersättning