Adresser till samfällighetsföreningar

Beställ adresser till samfällighetsföreningar

När man beställer adresser till samfällighetsföreningar så medföljer adresser till samfällighetsföreningarnas styrelsemedlemmar och en utvald postadress till samfällighetsföreningen i syfte att underlätta eventuella utskick till föreningarna. Adresserna i samfällighetsföreningsregistret kommer direkt från Lantmäteriet och innehåller de senaste uppdateringarna till alla samfällighetsföreningarna i Sverige.

Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut adresser till samfällighetsföreningar så går det att läsa mer här: Samfällighetsföreningsregistret

Kontakta oss om adresser till samfällighetsföreningar…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser till samfällighetsföreningar och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.