Adresser till fritidshusägare

Beställ uppdaterade adresser till fritidshusägare

När ni beställer adresser till fritidshusägare så levererar vi fritidshusägarens folkbokföringsadress oavsett vart fritidshusägarna har sitt fritidshus. Geografiskt område väljs uti från vart fritidshuset är beläget och där kan vi söka på flera variabler så som till exempel län, kommun, postnummer, postort och även andra sökparametrar. Totalt i Sverige finns det idag omkring 600 000 fritidshus i Sverige.

Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut adresser till fritidshusägare så går det att läsa mer här: Fastighetsregistret Fritidshusägare

 

Kontakta oss om adresser till fritidshusägare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till fritidshusägarna och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser till fritidshusägare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.