Bostadsrättsföreningar med skyddsrum

Beställ uppdaterade register över bostadsrättsföreningar med skyddsrum

Bostadsrättsföreningar med skyddsrum går att beställa som färdiga register med snabb leverans i Excelformat och på färdigutskrivna självhäftande adressetiketter som underlättar era postala brevutskick till bostadsrättsföreningarna. Det finns idag ca 6 725 bostadsrättsföreningar med skyddsrum i Sverige. 2 200 av dessa förvaltas av HSB, 963 av Riksbyggen och 115 av SCB. Det går att nå 10 800 styrelsemedlemmar med e-post, 52 000 styrelsemedlemmar via telefon och 120 000 styrelsemedlemmar med vanliga postala brevutskick.

Registret innehåller information om:

  • Organisationsnummer
  • Föreningens namn
  • Föreningens postadress
  • Styrelsemedlemmarnas namn
  • Styrelsemedlemmarnas postadress
  • Telefonnummer
  • Kommuner
  • Län

Som tillägg till ovanstående så går det även att beställa till e-postadresser till de föreningar som kommunicerar via e-post.

Läs även om: Fastigheter med skyddsrum

Registren över bostadsrättsföreningar med skyddsrum uppdateras i realtid 365 dagar om året mot Bolagsverket, Fastighetsregistret, MSB och teleoperatörernas register för att kunna ge våra kunder ett uppdaterat register över alla bostadsrättsföreningar i Sverige.

Vill ni göra en förfrågan om antal och priser på register över bostadsrättsföreningar med skyddsrum så använder ni formuläret nedan.

Kontakta oss om adresser till bostadsrättsföreningar med skyddsrum…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående bostadsrättsföreningar med skyddsrum och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med bostadsrättsföreningar med skyddsrum och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Bostadsrättsföreningar med skyddsrum