Adresser till privata fastighetsägare

Beställ uppdaterade adresser till privata fastighetsägare

Om ni beställer adresser till privata fastighetsägare så levererar vi fastighetsägarens folkbokföringsadress, eller adress till bolagets säte, oavsett vart fastighetsägarna har sin fastighet. Område väljs ut i från vart fastigheten är belägen och söka på flera variabler som till exempel län, kommun, postnummer, postort, stadsdel och även andra sökparametrar.

Söker ni istället listor med Privata Hyresvärdar för att söka bostad så hittar ni dessa här: Privata Hyresvärdar

Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut adresser till fastighetsägare så kan ni läsa mer här: Fastighetsregistret

 

Kontakta oss om adresser till privata fastighetsägare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresserna till privata fastighetsägare och under kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser till privata fastighetsägare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.