Adresser till bostadsrättsföreningar i Kronobergs län

Beställ uppdaterade adresser till alla bostadsrättsföreningar i Kronobergs län.

Vi levererar adresser till bostadsrättsföreningar med adress till bostadsrättsföreningen men också adresser till bostadsrättsföreningarnas styrelsemedlemmar med telefonnummer. Med hjälp av dagliga uppdateringar av alla Sveriges bostadsrättföreningar både mot bolagsverket och fastighetsregistret så tillhandahåller vi en perfekt avbild av verkligheten när ni väljer att beställa era adresser av oss.

Registret över alla bostadsrättsföreningar i Kronobergs län är komplett med alla aktiva bostadsrättsföreningar i länet och är helt uppdaterat vid leverans.

Läs mer om registret och gör en beställning på denna sida: Kronobergs län

 

Kontakt om register till bostadsrättsföreningar i Kronobergs län…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till bostadsrättsföreningar i Kronoberg, alternativt på kontorstid, så går det  kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Kommuner i Kronobergs län som färdiga produkter:

Kronoberg