Alla vägföreningar i Sverige

Beställ adresser till alla vägföreningar i Sverige

När man beställer ut adresser till vägföreningarna så utgår vi från registret över alla vägföreningar i Sverige och levererar de geografiska områden som är intressanta och med kontaktuppgifter till respektive vägförening. Adresserna till vägföreningarna levereras som standard i Excel format men går även att beställa med färdigutskrivna adressetiketter som är självhäftande och klara att klistra på eventuella kuvert eller broschyrer.

Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut adresser till alla vägföreningar i Sverige så går det att läsa mer här: Vägsamfälligheter

 

Kontakta oss om vägföreningar i Sverige…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till samtliga vägföreningar i Sverige och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med alla vägföreningar i Sverige och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.