Adresslista – Gör förfrågan

Beställ antal och pris för er adresslista

Oavsett vilken adresslista som är intressant så gör vi alltid det bästa för att adresslistorna ska vara av högsta kvalitet och adresslistans innehåll helt överensstämmer med era önskemål om hur den sak kunna användas. Vi har hjälpt våra kunder med adresslistor sedan 2004 och har ett stort nätverk där vi kan plocka fram information inom en mängd områden. 

Här kommer en lista på de vanligast efterfrågade adresslistorna men saknas det ni söker så skicka gärna en förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vanligt efterfrågade adresslistor:

Bostadsrättsföreningar

Fastighetsägare

Medlemsfastigheter

Samfällighetsföreningar

Debiteringslängd

Skogsägare

Fastighetsbolag

Företagsadresser

Privatpersoner

Vårdnadshavare

 

Kontakta oss om adresslistor…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresslistor och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant att beställa adresslistor ifrån och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.