Fastigheter med skyddsrum

Beställ uppdaterade adresser till fastigheter med skyddsrum

Fastigheter med skyddsrum går att beställa som färdiga register med information om lagfaren ägare och kontaktuppgifter. Som standard levereras registren i Excel format med information om fastighetsbeteckning, namn och adress till fastighetsägaren samt information om storleken på skyddsrummet i antal platser.

Register över fastigheter med skyddsrum är lämpliga då man till exempel vill erbjuda fastighetsägaren att inventera skyddsrum, besikta skyddsrum, erbjuda brandservice, renovering och annat underhåll av Sveriges skyddsrum.

Som tillval går det att beställa till färdigutskrivna självhäftande adressetiketter för att underlätta era utskick och ett tips kan vara att beställa dubbla uppsättningar av etiketter för ett uppföljande utskick. 

Adresserna till fastigheterna med skyddsrum kommer direkt från Fastighetsregistret och innehåller den allra senaste informationen om fastighetsägarna och fastigheterna. I vissa områden kan det vara en bra ide att även beställa ut taxerad ägare till fastigheterna om det är så att kommunerna arrenderar ut ”marken” till fastighetsägaren. Konsultera oss innan beställning.

Kontakta oss om adresser till fastigheter med skyddsrum…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående fastigheter med skyddsrum och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser till fastigheter med skyddsrum och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Fastigheter med skyddsrum