e-postadresser till bostadsrättsföreningar

Beställ uppdaterade e-postadresser till bostadsrättsföreningar

e-postadresser till bostadsrättsföreningar möjliggör för våra kunder att nå bostadsrättsföreningarna via mail där mottagarna på e-postadresserna är bostadsrättsföreningarnas styrelsemedlemmar inklusive ordförande och alla styrelsemedlemmar. Välj att göra e-postutskick över hela Sverige eller i valfria geografiska områden och nå nå rätt beslutsfattare på respektive bostadsrättsförening.

Läs mer och beställ ert register på denna sida: BRF-Registret e-post

Vill ni ställa en snabb fråga om e-postadresser till bostadsrättsföreningar så går det bra att använda formuläret nedan.

 

Kontakta oss om e-postadresser till bostadsrättsföreningar…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående bostadsrättsföreningar och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med e-postadresser till bostadsrättsföreningar och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.