Förteckning över skogsägare

Beställ uppdaterad förteckning över skogsägare

Beställ förteckningar över skogsägare i Sverige med skogsägarens folkbokföringsadress/säte och komplettera förteckningarna med information om till exempelvis antal hektar, koordinater, taxeringsvärden, omsättning med mera. Förteckningen över skogsägare levereras med den senaste informationen från det nationella fastighetsregistret med information om lagfaren ägare, taxerad ägare eller så kan man välja att beställa ut informationen om alla ägare.

Adresserna går till skogsägarna och är skogsägarens folkbokföringsadress i de fall det rör sig om en privatperson och till bolagets säte om det är ett företag som står som ägare. Ett tips när man beställer adresser till skogsägare är att samtidigt beställa med printade adressetiketter som är färdiga att klistra på ert eventuella utskick.

För att välja geografiskt område och göra en förfrågan om skogsägare så besök: Fastighetsregistret

Kontakta oss om förteckningar till skogsägare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående skogsägare och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med förteckning över skogsägare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.