Lista över skolor i Sverige

Beställ uppdaterade listor över alla skolor i Sverige

Beställ uppdaterade listor över alla skolor i Sverige med information om skolans adress, namn på rektor, e-postadress till skolan och listorna har även information om skolornas program och årskurser. När man beställer en lista över alla Sveriges skolor så levererar vi en avbild av hur verkligheten ser ut just nu, helt uppdaterade register med den senaste informationen. 

Listorna levereras som standard i Excelformat men går även att få som färdigutskrivna självhäftande adressetiketter med skolans namn och och namn på rektor, färdiga att klistra på era utskick till skolorna.

För att ladda ner en demo över skolorna och informationen som följer med i listorna med information om de svenska skolorna så besök denna sida: Skolregistret

 

Kontakta oss om listor över Sveriges alla skolor…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående listor över Sveriges skolor och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med listor över skolor och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Listor över Sveriges skolor