Lagfaren ägare

Beställ uppdaterade register över lagfaren ägare

När ni beställer adresser till lagfaren ägare så levererar vi den lagfarne ägarens folkbokföringsadress oavsett vart de lagfarna ägarna har sina fastigheter. Välj ut ett geografiskt område som är intressant för er och vilka typer av fastigheter som ska ingå och därefter plockar vi fram antal fastigheter, antal lagfarna ägare och ett pris för registret.

Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Efter ni valt om ni vill beställa registret eller inte så väljer ni om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut register över lagfarna ägare så gör ni det här: Fastighetsregistret

 

Kontakta oss om register över lagfaren ägare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående lagfarna ägare och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med lagfaren ägare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Lagfaren ägare