Register över privata skogsägare

Beställ uppdaterade register över privata skogsägare

När ni beställer register över privata skogsägare så levererar vi folkbokföringsadressen till skogsägaren och kan även komplettera med skogsägarens totala areal skogsmarker. Alla uppgifter tar vi direkt från fastighetsregistret som innehåller de allra senaste uppdateringarna och som också ger möjlighet att komplettera registren med annan intressant information så som till exempel koordinater för skogen.

Vi levererar register över privata skogsägare i Excelformat via e-post och normalt inom 1-2 dagar från beställning.

Vill ni ställa en snabb fråga om skogsägarna så går det bra att använda formuläret nedan. Är ni intresserad av att läsa mer om alla möjligheter med register över skogsägare så går det bra att läsa mer på denna sida: Fastighetsregistret – Skog

Kontakta oss om skogsägare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er register över privata skogsägare och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med skogsägarna och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Register skogsägare