Förteckning över bostadsrättsföreningar

Beställ en uppdaterad förteckning över bostadsrättsföreningar

När ni beställer en uppdaterad företeckning över bostadsrättsföreningar så levererar vi förteckningen med adresser till bostadsrättsföreningarnas styrelsemedlemmar, telefonnummer och med möjlighet att beställa till e-postadress till bostadsrättsföreningen. Med dagliga uppdateringar av förteckningen mot bolagsverket, fastighetsregistret och telebolagen så levererar vi er en korrekt förteckning över bostadsrättsföreningarna i ert önskade område.

Kontakta oss om förteckningar över bostadsrättsföreningar…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående bostadsrättsförteckningar och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med en förteckning över bostadsrättsföreningar och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.