Lantmäteriets Fastighetsregister

Beställ uppdaterade register från lantmäteriets fastighetsregister

Fastighetsregistret är Sveriges officiella register över hur marken i vårt land är indelad och över vem som äger vad. Registret innehåller dessutom information om adresser, byggnader och fastighetstaxering. Informationen används i många verksamheter, bland annat för kreditgivning och identifiering av rätt ägare vid fastighetsförsäljningar.

Lantmäteriet sköter fastighetsregistret och skriver in ny fastighetsinformation löpande och vi som ombud säljer lantmäteriets alla tjänster till företag och organisationer.

När ni beställer adresser ur lantmäteriets fastighetsregister så levererar vi fastighetsägarens folkbokföringsadress oavsett vart fastighetsägarna har sin fastighet. Geografiskt område väljs uti från vart fastigheterna är belägna och där kan vi söka på flera variabler så som till exempel län, kommun, postnummer, postort och även andra sökparametrar. 

Vill ni göra en förfrågan om att beställa information ur fastighetsregistret så gör gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Om du är privatperson och vill veta vem som äger en viss fastighet är du välkommen att använda fastighetsupplysningen som finns på denna sida: Fastighetsupplysningen.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut information från lantmäteriets fastighetsregister så finns mer information på denna sida: Produktsida

 

Kontakt för att beställa från lantmäteriets fastighetsregister…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att beställa register från lantmäteriets fastighetsregister och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är ett varumärke inom Fastighetsregistret i Gävle AB som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen till företag och organisationer i Sverige. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle AB.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser adresser från Lantmäteriets Fastighetsregister och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Lantmäteriets Fastighetsregister