Lagfartsregister

Beställ ett uppdaterat lagfartsregister

Beställ ett uppdaterat lagfartsregister med alla lagfarna ägare presenterade med information om fastigheten, andelstal om det är till en samfällighetsförening, och komplettera lagfartsregistret med eventuell taxerad ägare och taxeringsvärden. Informationen till lagfartsregistret hämtas direkt från fastighetsregistret och innehåller information om alla lagfarna ägare i Sverige med detaljerad information om respektive fastighet.

När ni beställer ett lagfartsregister så levererar vi registret med information om samtliga ägare i det valda området samt en lista med en ägare per fastighet som är bra att ha i de fall men vill göra utskick till de lagfarna ägarna med bara till en ägare per fastighet.

Ni kan med fördel använda formuläret nedan om ni vill göra en förfrågan om lagfartsregister så återkommer vi med svar inom 24 timmar. Förfrågan är helt kostnadsfri och efter det att ni fått ett förslag väljer ni om ni vill beställa ert lagfartsregister.

Kontakta oss om lagfartsregister…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående lagfartsregister och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med ett lagfartsregister och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Lagfartsregister