Beställ delägarförteckning

Beställ delägarförteckning med andelstal

När ni beställer delägarförteckning över medlemmarna i föreningen så levererar vi delägarförteckningen med kontaktuppgifter och andelstal och alla annan information som krävs för att skapa en debiteringslängd eller medlemsförteckning. Vi levererar delägarförteckningen med den allra senaste informationen från fastighetsregistret och levererar som standard i Excel eller annat valfritt format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Använd gärna formuläret nedan om ni vill ha ett snabbt svar om att beställa en delägarförteckning till er förening så återkommer vi med ett snabbt svar redan idag.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter att beställa ut information om vägföreningar/samfällighetsföreningar och listor med delägande fastigheter så kan ni göra det här: Debiteringslängder & vägföreningar

 

Kontakta oss om att beställa delägarförteckning med andelstal…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att beställa delägarförteckning eller andra frågor om olika adressregister. På kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller så skickar ni er förfrågan via e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med att beställa delägarförteckning och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.