Förteckning över villaägare

Beställ uppdaterad förteckning över villaägare

När man beställer en förteckning över villaägare så levererar vi villaägarna med adress i Excel format och det går även att beställa till färdigutskrivna självhäftande adressetiketter med villaägarnas adresser på som är färdiga att klistra på kuvert eller utskick. Informationen tar vi direkt från Fastighetsregistret som innehåller alla de senaste förändringarna så att ni har en uppdaterad och korrekt förteckning över villaägare att jobba med.

För att göra en förfrågan om villaägare i er region så gör gärna det på denna sida: Fastighetsregistret Villaägare

Vill ni gör en snabbförfrågan går det även bra att ställa er fråga i nedanstående formulär.

Kontakta oss om förteckning över villaägare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående företeckning över villaägare och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med förteckningar över villaägarna och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.