Lista över Industrifastigheter

Beställ uppdaterad lista över Industrifastigheter

När ni beställer en lista över Industrifastigheter så levererar vi listan i Excel format med detaljerad information om varje ägare av industrifastighet och det går även att beställa till information om själva industrifastigheterna så som till exempel arealer samt taxeringsvärden.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa listor över industrifastigheter så går det att läsa mer här: Fastigheter

 

Kontakta oss om lista över industrifastigheter…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående listor över industrifastighetsregister och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med lista över industrifastigheter och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.