Koordinatsätta adresser

Beställ koordinatsättning av era adresser

Vi koordinatsätter adresser i SWEREF 99 eller annat valfritt koordinatsystem helt utifrån era önskemål. Vi utgår från er befintliga lista med adresser, vägar eller fastigheter och klär på listan med de senaste koordinaterna direkt från Fastighetsregistret. Ett alternativ till att koordinatsätta adresser kan vara att beställa ut en ny lista där koordinaterna redan är angivna till exempel en lista över villaägare och skogsfastigheter.

För att koordinatsätta era adresser behöver vi en lista i textformat eller i Excel och vi levererar tillbaka resultatet i samma format.

Vill ni ha en snabb kontakt angående koordinatsättning så använd med fördel formuläret nedan och beskriv era önskemål så återkommer vi inom kort med ett förslag på hur vi kan hjälpa er.

 

Kontakta oss om koordinatsättning av adresser…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att koordinatsätta register och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med att koordinatsätta adresser och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.