Fastighetsförvaltare register

Beställ uppdaterade register över fastighetsförvaltare

När ni beställer adresser till fastighetsförvaltare så levererar vi fastighetsförvaltarens postadress oavsett vart de förvaltade fastigheterna ligger. Välj geografiskt område, storlek på förvaltaren i form av omsättning eller antal anställda och välj vilken information ni få med i leveransen av ert register över fastighetsförvaltare.

Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut register över fastighetsförvaltarna så går det att läsa mer här: Fastighetsregistret

 

Kontakta oss om register över fastighetsförvaltare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till fastighetsförvaltarna och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med register fastighetsförvaltare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.