Förteckning över fastigheter

Beställ en förteckning över fastigheter och fastighetsägare

När ni beställer en förteckning över fastigheter så innehåller förteckningen fastigheternas adress och fastighetsägarens folkbokföringsadress eller sätesadress och det går även bra att komplettera med ytterligare detaljerad information om fastigheterna. I Fastighetsregistret kan vi selektera fram alla Sveriges fastigheter och fastighetsägare och leverera förteckningar med fastighetsinformation helt utifrån era önskemål och kan filtrera fram dessa utifrån ett antal variabler så som till exempel ägartyp, areal, fastighetstyp, geografisk belägenhet, ingår i samfällighet och ett antal fler parametrar.

Läs mer om möjligheterna med att beställa ut förteckningar över fastigheter och fastighetsägare på denna sida: Fastighetsregistret

Vill ni ställa en snabb fråga om alla möjligheter med fastighetsregistret går det bra att använda formuläret nedan.

 

Kontakta oss om förteckningar över fastigheter och ägare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående förteckning över fastigheter och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med en fastighetsregister och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.