Taxerad ägare

Beställ uppdaterade adresser till Taxerade ägare

Taxerad ägare är den person som betalar fastighetsavgiften, oftast samma person som lagfaren ägare, men inte alltid. Ett exempel där taxerad ägare och lagfaren ägare är olika är vid tomträtt. Kommunen är då lagfaren ägare till fastigheten (marken) men tomträttshavaren är taxerad ägare och betalar fastighetsavgiften.

I vissa områden där det är vanligt med tomträtter och man vill komma åt villaägare eller fritidshusägare är det då bättre att beställa ut taxerad ägare istället för lagfaren ägare. Skulle man i ett sådant område beställa ut endast lagfaren ägare så är risken att man bara får ut en adress och den går till kommunen, som äger marken.

När ni ska beställa ut adresser till villaägare eller fritidhusägare så vänder er till oss på Fastighetsregistret i Gävle så hjälper vi er så att ni får ut rätt register och kan skapa lyckade kampanjer.

Sveriges Fastighetsregister

 

Kontakta oss om adresser till taxerad ägare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser till taxerad ägare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Taxerad ägare