Typkod 220 – Småhusenhet, bebyggd

Beställ uppdaterade adresser till villaägare

Typkod 220 – Småhusenhet, bebyggd

När man väljer att beställa ut ett register med ”Typkod 220 – Småhusenhet, bebyggd” så är man normalt ute efter att kontakta villaägare. Tidigare avsåg typkod 220 endast villor där folk bor permanent men 2014 gjordes koderna om och Typkod 221 – Småhusenhet, fritidshus” togs bort och fritidshusen inkluderas numera i Typkod 220 – Småhusenhet, bebyggd”. 

Vill man bara beställa ut fritidshus så har vi en riktigt bra lösning även för det, läs mer här: Adresser till fritidshus

När man vill beställa ut villaägare så går det bra att söka på geografiskt område, storlek på byggnaden och ålder på huset. Sen kan man komplettera registret med till exempel NIX-fria mobilnummer eller färdigutskrivna självhäftande adressetiketter som bara är att klistra på era utskick.

Läser mer här: Adresser till villaägare

 

Kontakta oss om typkod 220 Småhusenhet, bebyggd

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående typkod 220 – Småhusenhet, bebyggd och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med typkod 220  Småhusenhet, bebyggd och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Typkod 220