Uppdatera delägarförteckning

Beställ en uppdatering av er delägarförteckning…

Uppdatera delägarförteckning – När ni väljer att uppdatera er delägarförteckning/debiteringslängd via Samfällighetsföreningsregistret är ni säkra på att få med de allra senaste uppdateringarna och andelstalen till er förenings alla medlemmar. En delägarförteckning levereras som standard i Excel format men ett tips är att samtidigt beställa till utskrivna adresslappar med medlemmarna och deras adresser så har ni etiketter färdiga att klistra på era kuvert.

När man beställer en delägarförteckning medföljer all information som krävs för att använda den som debiteringslängd i samfälligheten:

  • Fastighetsbeteckning
  • Lagfaren ägare med folkbokföringsadress
  • Ägarandel
  • Andelstal i respektive gemensamhetsanläggning/samfällighet
  • Personnummer (tillval)
  • Adresser till fastigheterna (tillval)
  • Telefonnummer (tillval)

Beställ er uppdaterade delägarförteckning här: Samfällighetsföreningsregistret

 

Kontakta oss om adresser…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med uppdatera delägarförteckning och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Uppdatera Delägarförteckning