Mobilnummersättning

Vi klär på era register med mobilnummer

När ni beställer mobilnummersättning så utgår vi från ett befintligt register med privatpersoner och klär på registret med mobilnummer och eventuell NIX-Markering. Största träffbilden när vi gör sökningen efter mobilnummer får vi om det befintliga registret innehåller ett personnummer vi kan söka på men skulle registret sakna personnummer så kan vi även söka på namn och adress. Resultatet av nummersättningen är till stor del avhängt ursprungsregistrets kvalitet och aktualitet. 

Använd gärna formuläret nedan för att få ett pris på mobilnummersättning eller om ni är intresserade av ett register där mobiltelefonnummer ingår som en del av registret.

 

Kontakta oss om nummersättning av mobilnummer…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att mobilnummersätta ert adressregister och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med mobilnummersättning och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Mobilnummersättning