Register över samfällighetsföreningar

Beställ uppdaterade register över samfällighetsföreningar

När ni beställer register över samfällighetsföreningar så levererar vi den senast uppdaterade informationen direkt från fastighetsregistret med kontaktuppgifter till styrelsen. Registret innehåller alla Sveriges samfällighetsföreningar och vägföreningar som går att beställa ut i Excel och kan levereras via e-post inom 24 timmar.

Det finns även möjlighet att beställa ut alla medlemmar till utvalda samfällighetsföreningar och då levererar vi information om vilka fastigheter som ingår i samfälligheten och folkbokföringsadressen till ägarna av medlemsfastigheterna. Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut register över samfällighetsföreningar så går det att läsa mer här: Samfällighetsföreningsregistret

 

Kontakta oss om register över samfällighetsföreningar…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående register samfällighetsföreningar och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med register samfällighetsföreningar och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Register samfällighetsföreningar