Köpa e-postadresser till bostadsrättsföreningar

Beställ uppdaterade e-postadresser till bostadsrättsföreningar

e-postadresser till bostadsrättsföreningar går att köpa till våra rikstäckande register, länsregister och kommunregister i kombination med postala adresser. Med dagliga uppdateringar av adresser och e-postadresser till bostadsrättsföreningar så levererar vi kvalitativa e-postregister till bostadsrättsföreningarna i Sverige. e-postadresserna går till alla styrelsemedlemmarna och ger er en bra kanal att nå ut med ert budskap utan att lägga ut en förmögenhet på trycksaker och porto.

För att beställa ut e-postadresser till bostadsrättsföreningar så besöker ni sidan: BRF e-post

Det billigaste sättet att beställa ut e-postadresserna till bostadsrättsföreningarna är att köpa vårt rikstäckande register över alla Sveriges bostadsrättsföreningar eller att välja något av alla länsregister.

Kontakta oss om att köpa e-postadresser…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att adresser och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med att beställa adresser och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Köpa e-postadresser till bostadsrättsföreningar