Lägenhetsregister brf

Beställ lägenhetsregister med ägare till bostadsrätt

När ni beställer lägenhetsregister över bostadsrättsföreningar så levererar vi lägenhetsregistret utifrån antagandet om att den äldsta personen som är folkbokförd i lägenheten också är ägaren av bostadsrätten, vilket i våra undersökningar stämmer i omkring 98% av fallen. På så sätt kan vi leverera lägenhetsregistren med ägare av bostadsrättsföreningar som till ca 98% av fallen är korrekta.

Det finns inte idag några krav på att registrera sitt innehav av bostadsrätt hos någon myndighet eller liknande så några kompletta register, bättre än det som vi på BRF-Registret erbjuder, går inte att få tag på.

När ni väljer att beställa lägenhetsregistret för ert önskade område så plockar vi fram den äldsta personen i respektive hushåll och levererar denna i Excelformat eller som färdiga adresslappar, klara att klistra på erat utskick. Det går även bra att beställa till NIX-Fria mobilnummer till registren.

För att göra en förfrågan om ett lägenhetsregister till BRF så besök denna sida: Bostadsrättsinnehavare

Kontakta oss om lägenhetsregister…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående ägare till bostadsrätt och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med lägenhetsregister brf och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Lägenhetsregister BRF