Köpa adresser för utskick

Beställ uppdaterade adresser för utskick

När det är dags att köpa adresser för utskick så finns det en del saker att tänka på när det gäller adresserna för att utskicken ska bli så bra som möjliga som till exempel att välja rätt branscher när man ska göra utskick till företag, bara köpa in e-postadresser till aktiebolag när man ska göra e-postutskick till företag och sist men inte minst varför man kan köpa adresser för utskick till bostadsrättsinnehavare i Stockholm men inte i Sälen….

Här nedan förklarar vi vad man bör tänka på när man ska köpa in adresser för utskick för olika målgrupper…

Köpa adresser för utskick till bostadsrättsföreningar

När man ska köpa adresser för att göra utskick till bostadsrättsföreningar så vill man oftast bara köpa adresser till bostadsrättsföreningar som är aktiva, det vill säga att de äger eller förvaltar en eller flera fastigheter och är momsregistrerade. Att göra kostsamma utskick till föreningar som ännu inte startat eller aldrig kommer att starta är sällan en bra affär. Föreningarna går att filtrera fram utifrån vart de ligger, hur stora de är, vilken ålder byggnaderna har och hur länge föreningarna varit registrerade.

När man ska göra utskick till bostadsrättföreningar kan man även fundera på om man ska göra e-postutskick till de föreningar som har e-postadresser och vanliga postala utskick till de som saknar e-post. Det påverkar totalkostnaden för hela kampanjen och e-post kan vara fördelaktigt då man då oftast når alla styrelsemedlemmarna.

Läser mer om adresser och utskick till bostadsrättsföreningar på denna sida: BRF-Registret

 

 

Köpa adresser för utskick till företag

När man ska göra utskick till företag så finns det flera variabler man kan filtrera företagen på för att få ner målgruppen till att bli den absolut bästa gruppen av företag för just ert företag att bearbeta. Det första man tänker på är nog inom vilket geografiskt område företagen ska ligga på, i en viss stad eller län eller kanske större delar av Sverige? Få ner det geografiska området till att omfatta ert mest attraktiva område att bearbeta. När sedan detta område fått sina utskick och ni har utvärderat kampanjen kan det vara dags för nästa område.

Selektera företagen på branscher som är intresserade av vad ni erbjuder. Titta på era nuvarande kunder och välj lika/liknande branscher för att söka nya kunder i. Era kunders konkurrenter borde också vara era kunder och ska absolut ingå i ett utskick.

Sen är det dags att avgränsa företagen storleksmässigt, exempelvis: Är företagen intressanta för er om de omsätter mindre än en miljon? Företag som har 500 anställda eller fler passar de in i er målgrupp?

För att få bra hjälp att välja ut rätt företagsadresser för ert utskick så vänder ni er med fördel till: Adressleverantören

 

 

Köpa adresser för utskick till fastighetsägare

Det går att beställa en mängd olika adresser till fastighetsägare där vissa är enklare än andra. Att beställa ut adresser till exempelvis villaägare är av den enklare slaget då man kan beställa ut Typkod 220 samt att ägartypen ska vara ”Privatperson” och vill man göra det lite roligare kan man välja att fastigheten ska ha ett visst taxeringsvärde och kanske egen strand och kommunalt vatten, det finns många möjligheter. 

Sen man man titta på hyreshusenheter, typkod 320 & 321, och där välja hur många m2 bostadsyta de ska ha och väljer man att ägartypen ska vara skild från bostadsrättsföreningar så har man en lista över ägare av hyreshus.

För att beställa ut information och adresser till fastighetsägare så besöker man: Fastighetsregistret

 

Köpa adresser för utskick till samfällighetsföreningar & vägföreningar

När man ska göra utskick till samfällighetsföreningar och vägföreningar så har man att välja på att rikta utskicket till styrelsen för föreningen eller om man vill sända utskicken till medlemmarna i föreningarna. Oavsett vilket så är det via samfällighetsföreningsregistret man beställer ut sina adresser om man vill ha en snabb leverans och få med de allra senaste uppdateringarna för att kunna göra utskicken till en succé. Beställ här: Samfällighetsföreningsregistret

 

 

Köpa adresser för utskick till privatpersoner

Adresser till privatpersoner kan väljas fram ifrån ett antal parametrar för att få fram exakt rätt adresser för ert utskick, ingen vill skicka kostsamma utskick till personer som förmodligen inte är intresserade av vad ni erbjuder. Se till att kunna välja ut personerna från:

  • Ålder
  • Vart de bor
  • Kön

Sen om det spelar någon roll kan man även titta på boendeform (villa/bostadsrätt/hyresrätt), inkomst, innehav av fastighet eller skog, fritidshus med mera. När ni ska köpa adresser för utskick till privatpersoner så kan det vara bra att tänka på att adresserna måste vara färska och att de kommer från en legitim källa som har rätt att jobba med känsliga personuppgifter och till sist har koll på att adresserna inte är NIX-Markerade / spärrade för reklam.

För att få bra hjälp med att plocka fram bra register för utskick till privatpersoner vänder ni er till: Adressleverantören

 

Köpa adresser för utskick till medlemsfastigheter

När man beställer adresser för utskick till medlemsfastigheter så beställer man en delägarförteckning som i sin tur kan ligga som underlag för föreningens debiteringslängd när det är dags att fakturera ut föreningens kostnader på medlemmarna. Se bara till att samtidigt beställa med andelstal till medlemmarna så är debiteringslängden komplett. Adresser till medlemsfastigheter beställer man hos: Samfällighetsföreningsregistret

 

 

Köpa adresser för utskick till vårdnadshavare & barn och ungdomar

När det gäller utskick och adresser till vårdnadshavare och barnfamiljer så är det känslig information och går endast att beställa ut genom ett formellt myndighetsbeslut efter det att man gjort en ansökan om att få ta del av informationen. Målgruppen går att selektera fram utifrån om det finns barn i familjen och vilken ålder barnen har samt kön. Handläggningstiderna för att få ut adresser till vårdnadshavare och barnfamiljer varierar och även att få ut antalsuppgifter på hur många adresser det finns.

För att få snabba svar med rätt selekterade målgrupper och snabba leveranser så kontakta: Adressleverantören

 

 

Köpa adresser för utskick till ägare av fritidshus

Tidigare (före 2015) var det bara att beställa ut typkod 221 med privatpersoner som ägare för att beställa ut ett riktigt bra register över fritidshusägare men sedan typkod 221 försvann får man göra på ett lite annat sätt men resultatet blir till och med bättre än det var innan. Det man också kan tänka på när man ska göra utskick till ägare av fritidshus är att man även kan filtrera dem på:

  • Taxeringsvärde
  • Tillgång till kommunalt vatten & avlopp
  • Strandnära läge

För att beställa fram riktigt bra adresser till ägare av fritidshus så besöker man: Fastighetsregistret – Fritidshus

 

Köpa adresser för utskick till skogsägare

När man ska köpa adresser för utskick till skogsägare har man några val att göra för att avgränsa antalet skogsägare till en hanterlig mängd. Hur många hektar skog ska skogsägarna ha för att det ska vara en intressant målgrupp för ert utskick? Spelar den någon roll om inom vilket län eller kommun skogsägaren har sin skog? Ska skogs ägaren vara privatperson eller är ni även intresserade av att rikta utskicken till företag som äger skog? Alla skogsägare finns registrerade i fastighetsregistret och går att beställa här: Fastighetsregistret – Skogsägare

Kontakta oss om att köpa adresser för utskick…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att köpa adresser för utskick och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med att köpa adresser för utskick och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Beställa adresser för utskick går att göra för följande områden: Ale, Alingsås, Alvesta, Aneby, Arboga, Arjeplog, Arvidsjaur, Arvika, Askersund, Avesta, Bengtsfors, Berg, Bjurholm, Bjuv, Boden, Bollebygd, Bollnäs, Borgholm, Borlänge, Borås, Botkyrka, Boxholm, Bromölla, Bräcke, Burlöv, Båstad, Dals-Ed, Danderyd, Degerfors, Dorotea, Eda, Ekerö, Eksjö, Emmaboda, Enköping, Eskilstuna, Eslöv, Essunga, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Falun, Filipstad, Finspång, Flen, Forshaga, Färgelanda, Gagnef, Gislaved, Gnesta, Gnosjö, Gotland, Grums, Grästorp, Gullspång, Gällivare, Gävle, Göteborg, Götene, Habo, Hagfors, Hallsberg, Hallstahammar, Halmstad, Hammarö, Haninge, Haparanda, Heby, Hedemora, Helsingborg, Herrljunga, Hjo, Hofors, Huddinge, Hudiksvall, Hultsfred, Hylte, Håbo, Hällefors, Härjedalen, Härnösand, Härryda, Hässleholm, Höganäs, Högsby, Hörby, Höör, Jokkmokk, Järfälla, Jönköping, Kalix, Kalmar, Karlsborg, Karlshamn, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Katrineholm, Kil, Kinda, Kiruna, Klippan, Knivsta, Kramfors, Kristianstad, Kristinehamn, Krokom, Kumla, Kungsbacka, Kungsör, Kungälv, Kävlinge, Köping, Laholm, Landskrona, Laxå, Lekeberg, Leksand, Lerum, Lessebo, Lidingö, Lidköping, Lilla Edet, Lindesberg, Linköping, Ljungby, Ljusdal, Ljusnarsberg, Lomma, Ludvika, Luleå, Lund, Lycksele, Lysekil, Malmö, Malung-Sälen, Malå, Mariestad, Mark, Markaryd, Mellerud, Mjölby, Mora, Motala, Mullsjö, Munkedal, Munkfors, Mölndal, Mönsterås, Mörbylånga, Nacka, Nora, Norberg, Nordanstig, Nordmaling, Norrköping, Norrtälje, Norsjö, Nybro, Nykvarn, Nyköping, Nynäshamn, Nässjö, Ockelbo, Olofström, Orsa, Orust, Osby, Oskarshamn, Ovanåker, Oxelösund, Pajala, Partille, Perstorp, Piteå, Ragunda, Robertsfors, Ronneby, Rättvik, Sala, Salem, Sandviken, Sigtuna, Simrishamn, Sjöbo, Skara, Skellefteå, Skinnskatteberg, Skurup, Skövde, Smedjebacken, Sollefteå, Sollentuna, Solna, Sorsele, Sotenäs, Staffanstorp, Stenungsund, Stockholm, Storfors, Storuman, Strängnäs, Strömstad, Strömsund, Sundbyberg, Sundsvall, Sunne, Surahammar, Svalöv, Svedala, Svenljunga, Säffle, Säter, Sävsjö, Söderhamn, Söderköping, Södertälje, Sölvesborg, Tanum, Tibro, Tidaholm, Tierp, Timrå, Tingsryd, Tjörn, Tomelilla, Torsby, Torsås, Tranemo, Tranås, Trelleborg, Trollhättan, Trosa, Tyresö, Täby, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Umeå, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Uppsala, Uppvidinge, Vadstena, Vaggeryd, Valdemarsvik, Vallentuna, Vansbro, Vara, Varberg, Vaxholm, Vellinge, Vetlanda, Vilhelmina, Vimmerby, Vindeln, Vingåker, Vårgårda, Vänersborg, Vännäs, Värmdö, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ydre, Ystad, Åmål, Ånge, Åre, Årjäng, Åsele, Åstorp, Åtvidaberg, Älmhult, Älvdalen, Älvkarleby, Älvsbyn, Ängelholm, Öckerö, Ödeshög, Örebro, Örkelljunga, Örnsköldsvik, Östersund, Österåker, Östhammar, Östra Göinge, Överkalix, Övertorneå, Blekinge län, Dalarnas län, Gotlands län, Gävleborgs län, Hallands län, Jämtlands län, Jönköpings län, Kalmar län, Kronobergs län, Norrbottens län, Skåne län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Värmlands län, Västerbottens län, Västernorrlands län, Västmanlands län, Västra Götalands län, Örebro län, Östergötlands län, Norrland, Småland, Mälardalen