Köpa adresser från SPAR

Beställ uppdaterade adresser från SPAR

Köpa adresser från SPAR – När ni beställer adresser från SPAR (StatensPersonAdressrRegister) så kommer adresserna från folkbokföreningsregistret där alla Svenska medborgare finns registrerade och adressen som levereras är personernas folkbokföringsadresser, det vill säga adressen där personen är skriven. SPAR är oftast grunden till de flesta register men SPAR har hela tiden de senaste uppgifterna om vart varje person är folkbokförd. 

Samtliga beställningar från SPAR omfattas av ett myndighetsbeslut där uttaget godkänns och ändamålsprövningen som ligger till grund för myndighetsbeslutet ska motivera uttaget av adresser. Genom att beställa ut adresserna från SPAR genom ett ombud som sköter ändamålsprövningen så går det snabbare och enklare att få ut adresserna.

Som standard levereras adresserna från SPAR i Excel format men går också att beställa i andra format enligt överenskommelse. Ett tips kan vara att samtidigt beställa med utskrivna adresslappar som är självhäftande och färdiga att klistra på era postala utskick.

För att att snabbt och smidigt beställa ut adresser från SPAR så är ombudet: Adressleverantören

 

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med att köpa adresser från SPAR och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.