Köpa delägarförteckning

Beställ uppdaterade adresser till delägarna i samfälligheten

När ni beställer en delägarförteckning över delägarna i er samfällighet eller vägförening så levererar vi som standard adresserna till delägarna i Excel format och utöver det så går det även att få delägarförteckningar i form av färdiga adressetiketter som bara är att klistra på kuvertet.

Delägarförteckningen kommer komplett med andelstal och folkbokföringsadressen till alla delägarna i föreningen och kan med fördel ligga som grund till föreningens debiteringslängd.

Samfällighetsföreningsregistret håller uppdaterade register över alla samfälligheter/vägföreningar och dess medlemmar. Gör er förfrågan om delägarförteckning här: Samfällighetsföreningsregistret

Ett tips är att samtidigt som ni beställer en uppdaterad delägarförteckning är att teckna en prenumeration så att ni varje år vid samma tid får en uppdaterad version av alla era medlemmar.

 

Kontakta oss om att köpa delägarförteckning…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att köpa en förteckning över delägarna i er förening och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med att köpa delägarförteckning och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Köpa delägarförteckning