Köpa adresser till vårdnadshavare

Beställ uppdaterade adresser till vårdnadshavare

När ni beställer adresser till vårdnadshavare så levereras adresserna dels i excel färdiga för att skicka till tryckeri eller så skriver vi ut adresserna till vårdnadshavarna på färdiga adressetiketter som ni själva kan klistra på ert utskick. När man beställer adresser till vårdnadshavare så föregås alltid beställningen av en ändamålsprövning, som vi ombesörjer, och den används av skattemyndigheten för att bevilja uttag av adresser till barnfamiljer.

Vi har snabba leveranser av adresserna till vårdnadshavare och levererar normalt inom 2-3 dagar. Läs mer om adresser till vårdnadshavare och gör er förfrågan här: Adressleverantören – Barnfamiljer

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med att köpa adresser till vårdnadshavare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.