Köpa ringlistor

Beställ uppdaterade ringlistor till företag & privatpersoner

När ni beställer ringlistor till företag eller privatpersoner så levereras ringlistan i excel format där vi filtrerat företagen utifrån storlek och bransch och när det gäller ringlistor till privatpersoner så plockar vi fram dem utifrån ålder, kön, geografi och boendeform. Vi kan köra ringlistor mot fastighetsregistret för att få fram till exempel villaägare eller innehavare av fritidshus inom vissa geografiska områden och filtrera dessa utifrån taxeringsvärden. Det går även bra att beställa ringlistor över bostadsrättsinnehavare eller styrelseledamöterna i bostadsrättsföreningar.

Ett tips är att samtidigt som man beställer ringlistor är att beställa ut printade adressetiketter som är färdiga att klistra på era utskick som kan följa efter ett genomför samtal.

 

Kontakta oss om att köpa ringlistor…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående ringlistor och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med ringlistor och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.