Köpa e-postadresser till företag

Beställ uppdaterade e-postadresser till företag

När ni ska köpa e-postadresser till företag så är det viktigt att tänka på att företagen endast är aktiebolag och att e-postadresserna går till en domän som ägs av företaget, av den anledningen att inte skicka e-post till privatpersoner (till exempel enskilda firmor) utan att se till att e-postadresserna ni beställer endast går till aktiebolag. Sedan GDPR trädde i kraft så är detta viktigare än någonsin. När man väljer att köpa sina e-postadresser till företag hos Adressleverantören så kan man vara säker på att e-postadresserna går till aktiebolag och inte i strid med GDPR. 

Läs mer om möjligheterna att köpa e-postadresser till företag här: Adressleverantören

 

Kontakta oss om att köpa e-postadresser till företag…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att köpa e-postadresser till företag och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med att köpa adresser och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.