Ägare av jordbruksfastigheter

Beställ uppdaterade register över ägare av jordbruksfastigheter

Beställ ut register över ägare av jordbruksfastigheter där vi levererar ägarens folkbokföringsadress oavsett vart jordbruksfastigheterna är belägna men med möjlighet att beställa till koordinater till jord- och skogsbruksfastigheternas belägenhet. Informationen tar vi direkt från Fastighetsregistret som innehåller all den senaste registrerade informationen om jordbruksfastigheternas ägare och arealer.

Leveransen sker som standard i Excel format med det går även att få sin leverans i annat filformat och kan med fördel kompletteras med färdigutskrivna självhäftande adressetiketter som är färdiga att klistra på ett kuvert eller utskick.

För att läsa mer om jordbruksfastigheter och möjligheterna att beställa ut register över ägare till jordbruksfastigheter så går ni till denna sida: Fastighetsregistret

Vill ni ställa en snabb fråga går det även bra att använda formuläret nedan.

Kontakta oss om register över ägare av jordbruksfastigheter…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående register över ägare till jordbruksfastighet och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med ägare av jordbruksfastigheter och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.