Mailadresser till bostadsrättsföreningar

Beställ uppdaterade Mailadresser till bostadsrättsföreningar

Mailadresser till bostadsrättsföreningar går att beställa till våra färdiga paket och mailadresserna går till föreningarnas styrelseledamöter med fokus på den generella mailadressen till bostadsrättsföreningarna vilket gör att de är användbara under många år utan att bli gamla. Genom att fokusera på mailadresser av typen styrlesen@bostadsrättsföreningen.se så når ni hela styrelsen och när personer byts ut i styrelsen så är fortfarande mailadresserna aktuella.

Att göra mailutskick till bostadsrättsföreningar är ett kostnadseffektivt sätt att sprida sitt budskap till bostadsrättsföreningarnas styrelseledamöter. Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut adresser till bostadsrättsföreningar så går det att läsa mer här: BRF-registret

 

Kontakta oss om mailadresser till bostadsrättsföreningar…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående mailadresser till bostadsrättsföreningar på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med mailadresser till bostadsrättsföreningar och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.