NIX-fria mobilnummer

Beställ uppdaterade personregister med NIX-fria mobilnummer

NIX-fria mobilnummer går att beställa till alla våra varianter av personregister så som till exempel villaägare, fritidshusägare, vårdnadshavare, skogsägare men även helt vanliga personregister där vi söker fram personer utifrån geografi, ålder och kön. Mobilnumren kontrolleras innan leverans mot NIX-registret och ni kan då välja på att endast beställa mobilnummer som inte är NIX-markerade eller så levererar vi samtliga mobilnummer med en NIX-markering som visar vilka mobilnummer som finns med i NIX-Registret.

Använd med fördel formuläret nedan för att ställa frågor om och för att beställa register med NIX-fria mobilnummer eller om ni vill beställa ut någon form av register där mobilnummer ingår.

 

Kontakta oss om NIX-fria mobilnummer…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående NIX-fria mobilnummer och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med NIX-fria mobilnummer och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

NIX-fria mobilnummer