Nummersättning av register

Beställ nummersättning av register

Beställ nummersättning av register där vi klär på era befintliga register med mobilnummer eller fasta nummer. Välj om vi ska köra registret mot NIX så att ert register även markerar upp vilka nummer som är spärrade för reklam i NIX-Registret. Normalt tar nummersättningen ca 24 timmar att leverera.

För att beställa nummersättning av register så använd med fördel formuläret nedan.

Det går även bra att beställa helt nya register med telefonnummer i redan från början. Läs mer om olika register vi kan leverera med telefonnummer redan från start på dessa sidor:

Bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsinnehavare

Fastighetsägare

Skogsägare

Villaägare

Fritidshusägare

Medlemsfastigheter i samfällighetsförening

Privatpersoner

Vårdnadshavare

 

Kontakta oss om nummersättning av register…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående nummersättningar av register och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med nummersättningen av register och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Nummersättning av register