Nya Lagfarter

Prenumerera på nya lagfarter i er kommun

Vid en prenumeration på nya lagfarter så levererar vi nya lagfarter i början av varje månad med information om överlåtelser som registrerades månaden innan inom ert bevakade område och med informationen som finns registrerad i lagfarten.

OBSERVERA – Om du är privatperson och söker information om en/fastigheter så hänvisar vi till: Fastighetsupplysningen

Som standard levereras informationen i Excelformat men vi har även tryckanpassade leveransfiler i textformat som underlättar för tidningar som vill ha in lagfartsinformationen i sina system.

Vill ni ställa en snabb fråga om att prenumerera på nya lagfarter så går det bra att använda formuläret nedan.

Är ni intresserade av att läsa mer om möjligheterna med prenumerationen så går det bra att läsa mer här: Prenumeration

 

Kontakta oss om nya lagfarter…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående nya lagfarter och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med nya lagfarter och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Nya lagfarter