Adresser till nystartade bostadsrättsföreningar

Beställ uppdaterade adresser till nystartade bostadsrättsföreningar

När ni beställer adresser till nystartade bostadsrättsföreningar så levererar vi bostadsrättsföreningens adress och adresserna till bostadsrättsföreningarnas styrelsemedlemmar vilket även går att komplettera med telefonnummer till respektive styrelsemedlem.

Vi kan selektera fram bostadsrättsföreningarna utifrån vart de geografiskt är belägna och utifrån antal lägenheter bostadsrättsföreningarna har. Som standard levereras bostadsrättsföreningarna i Excelformat med information om:

  • Organisationsnummer
  • Bostadsrättsföreningens namn
  • Postadress
  • Antal lägenheter
  • Styrelsemedlemmarnas namn & adress
  • Län
  • Kommun

Leverans sker normalt inom 24 timmar från beställning. Som ett komplement till leveransen i Excel format så kan ett tips vara att i samband med beställningen beställa ut en eller två uppsättningar av färdigutskrivna självhäftande adressetiketter till alla föreningarna som bara är att klistra på era eventuella utskick i syfte att enkelt kunna göra både ett eller två utskick till målgruppen på ett enkelt sätt.

Kontakta oss om adresser till nystartade bostadsrättsföreningar

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till bostadsrättsföreningar och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser till nystartade bostadsrättsföreningar och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Nystartade bostadsrättsföreningar