Typkod 320 Hyreshusenhet bostäder

Beställ uppdaterade adresser ägare av hyreshus

Typkod 320  Hyreshusenhet bostäder – När man är intresserad ”Typkod 320  Hyreshusenhet bostäder” så är det vanligt att man då vill bearbeta en målgrupp av ”ägare till hyreshus”. Typkod 320 kompletteras vanligast även med typkod 321 som är samma sak men där fastigheten även kan innehålla lokaler/butiker. En annan målgrupp som också brukar vara intressant i sammanhanget är register över bostadsrättsföreningar.

Samtliga typkoder finns presenterade på Fastighetsregistrets hemsida och går där att beställa med olika typer av fastighetsinformation samt med både taxerad och lagfaren ägare: Fastighetsregistret

Här hittar ni de olika registren:

Typkod 320 & 321

Bostadsrättsföreningar

Kontakta oss om adresser till typkod 320…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser typkod 320 och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Typkod 320