Utskick – Adresserade utskick före reklam och e-post

Beställ uppdaterade adresser för utskick

Utskick som är adresserade och skickas med Postnord eller om man ska göra utskick via e-post kräver båda att man har ett uppdaterat register med adresser. När ni börjar att förbereda ert utskick så kan det vara en bra ide att starta med att få tag på uppdaterade adresser. När ni sedan skapar ert utskick så vet ni hur många adresser det finns och att de passar ert utskickssystem eller är i format som tryckeriet kan hantera. 

En annan variant om utskicket ska vara postalt och inte är allt för stort är att beställa utskrivna självhäftande adressetiketter. Då kan ni själva klistra på klisterlapparna på kuvertet och på så sätt minska kostnaden för utskicket.

För att utskicken ska ge ett bra resultat är det av stor vikt att adresserna är av god kvalitet och är uppdaterade. Här nedan har vi listat länkar till sidor där ni kan beställa helt uppdaterade adressregister.

 

Adresser för utskick med post

Företagsadresser – www.adressleverantoren.se

Fastighetsägare – www.sverigesfastighetsregister.se

Bostadsrättsföreningar – www.brfregistret.se

Samfällighetsföreningar – www.samfällighetsföreningsregistret.se

Privatpersoner – www.adressleverantoren.se

Villaägare – www.sverigesfastighetsregister.se

Vägföreningar – www.samfällighetsföreningsregistret.se

Bostadsrättsinnehavare – www.brfregistret.se

Skolor – www.registerdata.eu

 

Adresser för utskick via e-post

Bostadsrättsföreningar – www.brfregistret.se

Bostadsrättsföreningar – www.adressleverantoren.se

Företag – www.registerdata.eu

 

Kontakta oss om adresser för utskick…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser för att göra utskick och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser för utskick och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Utskick