Adresser till skogsägare

Beställ uppdaterade adresser till skogsägare

När ni väljer att beställa ut adresser till skogsägare så levererar vi adressen till skogsägarnas folkbokföringsadress/säte oavsett vart skogsägarna har sin skog. Ni har möjlighet att selektera fram skogsägarna utifrån vart i Sverige de har skog, hur många hektar skog de minst/max ska ha och till sist vilken typ av ägare ni är intresserade av.

Fastighetsregistret har den senast uppdaterade informationen om skogsägare i Sverige och deras bestånd av skog. När ni beställer adresser till skogsägare från fastighetsregistret så får ni en ögonbiktsbild av hur verkligheten ser ut just då.

Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter med att beställa ut adresser till skogsägare så går det att läsa mer här: Skogsägare Fastighetsregistret

 

Kontakta oss om adresser till skogsägare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till skogsägare och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser till skogsägare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.